Kitchen Hazards and Kitchen Safety
خطرات آشپزخانه های ایمنی و ایمنی آشپزخانه
کف های لغزنده یا ناهموار
کف رستوران ها اغلب با روغن یا آب لغزنده است و در آشپزخانه های قدیمی یا پر رفت و آمد به مروز زمان ممکن است خود کف ها ناهموار باشند. همه این موارد می تواند منجر به لیز خوردن یا افتادن کارمندان شود که وقتی با تیغه های تیز و وسایل داغ کار می کنید بسیار خطرناک است.
میتوانید برای ایمنتر کردن کفپوشها، مواد و تشکهای غیرلغزنده نصب کنید و به کارکنان خود آموزش دهید که بلافاصله پس از ریزش کفها را تمیز کنند.
حمل مواد سنگین و داغ هنگامی که آنها نیاز به حمل مقادیر زیادی مایعات داغ یا روغن مصرف شده دارند، روش های حمل و نقل ایمن را ارائه دهید - گلدان ها یا سطل های محکم با درب مناسب برای مایعات، و چرخ دستی هایی برای حمل آنها - به جای اینکه کارمندان را مجبور به حمل آنها کنید.
کفش ضد لغزش نیز باید در آشپزخانه صنعتی اجباری باشد و می تواند کمک زیادی به شما کند.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
آشپزخانههای صنعتی پر از تجهیزاتی هستند که برای برش، خرد کردن یا سرخ کردن غذاها طراحی شدهاند احتمال وقوع حوادث بسیار زیاد است، بنابراین آموزش کارکنان خود برای استفاده ایمن از تجهیزات بسیار مهم است. اطمینان حاصل کنید که سرپرستان آشپزخانه که به عنوان الگو برای سایر کارکنان عمل می کنند، همیشه بهترین شیوه ها را هنگام استفاده از تجهیزات آشپزخانه رعایت می کنند. کارمندانی که از تجهیزات آماده سازی با تیغه استفاده می کنند، مانند خلال کن ، کالباس بر ، چرخ گوشت و غیره به طور ایده آل باید دستکش های مقاوم در برابر برش را بپوشند که مچ دست آنها را بپوشاند و به خوبی متناسب باشد.
سوختگی و خطرات شیمیایی
آشپزخانههای صنعتی مملو از سطوح داغ، مایعات و روغنهای داغ و غذاهای داغ هستند سرآشپز باید از دستکش نسوز و وسایل ایمنی استفاده کنند. مطمئن شوید که پرسنل آشپزصنعتی شما عادات کاری ایمن دارند و حتما از وسایل ایمنی مثل دستکش نسوز یا پارو پیتزا برای کاراستفاده کنند.
مواد شیمیایی، به شکل لوازم پاک کننده و ضدعفونی کننده، خطر دیگری را ایجاد می کنند.این مواد به شدت مشتعل کننده آتش و آتش زا می باشند همچنین این مواد سمی بوده و دارای گازهای خطرناکی می باشند برای نگهداری این مواد باید از قفسه ای جدا از مواد غذایی و دور از مواد اشتعال زا استفاده کرد و همچنین پرسنل آشپزخانه صنعتی باید در مورد استفاده از این مواد آموزش لازم را دیده باشند.
خطرات ایمنی مواد غذایی
ایمنی غذا یکی دیگر از خطرات قابل توجه آشپزخانه های صنعتی است، خطری که برای مشتریان شما و - در بدترین سناریو - برای خود کسب و کار شما خطری ایجاد می کند، آلودگی متقابل بین غذاهای پرخطر و کم خطر یک خطر رایج است که اغلب ناشی ازبی احتیاطی پرسنل و آلوده بودن مواد غذایی اولیه آن است. با استفاده از تجهیزات مشابه یا سطوح آماده سازی بدون تمیز کردن و ضد عفونی کردن آنها بین کارها. آب کردن نامناسب غذاهای منجمد، یا نگهداری و گرم کردن نامناسب غذاهای آماده نیز از اشتباهات رایج هستند.
غذاهای گرم باید همیشه در دمای 140 درجه فارنهایت یا بالاتر و غذاهای سرد در دمای 40 درجه یا کمتر نگه داشته شوند تا رشد باکتری ها محدود شود.
آموزش کارکنان خود در مورد ایمنی مواد غذایی، نظارت دقیق بر دما، و اعمال عادات خوب شستن دست ها، کمک زیادی به جلوگیری از هر گونه حادثه ناگوار خواهد کرد. تابلوهای اطلاعاتی را در سرویسهای بهداشتی و در کنار مکانهای آمادهسازی غذا به عنوان یادآوری نصب کنید
حمل و نقل مواد غذایی و ایمنی
یکی دیگر از نکات آموزشی ایمنی، نگهداری ایمن از مواد غذایی است. گوشت ها به ویژه برای جلوگیری از بیماری های ناشی از غذا نیاز به نگهداری مناسب دارند. واحدهای نگهداری باید گوشت را تا زمان آماده شدن به اندازه کافی سرد نگه دارند. کارمندان باید از روش های پخت مناسب پیروی کنند تا گوشت به دمای ایمن برسد که می توانند با دماسنج گوشت آن را آزمایش کنند. آلودگی متقاطع ناشی از استفاده مجدد از چاقو یا تخته برش نگرانی دیگری است. علاوه بر گوشت، هر نوع لبنیات یا سایر غذاهای سرد باید تا زمان استفاده به همین شکل باقی بمانند..
سرویس بهداشتی
بهداشت یک عمل کلیدی در هر رستوران برای محافظت از مشتریان است. از کارمندان بخواهید که دست های خود را به طور مکرر بشویند، به ویژه پس از استفاده از سرویس بهداشتی، دست زدن به گوشت یا دست زدن به سطوح کثیف برای جلوگیری از آلوده شدن غذا. سطوح آماده سازی غذا و ظروف سرو نیز به نظافت و نظافت مناسب مخصوصاً پس از تهیه گوشت نیاز دارند. فضاهای عمومی رستوران نیز به نظافت و نظافت مکرر نیاز دارند تا از آلودگی یا آلودگی به حشرات یا جوندگان جلوگیری شود.
کلام آخر
به طور کلی آشپزخانه های صنعتی مکان هایی پر خطر محسوب می شوند وبرای کاهش این خطرات باید نه تنها استاندارد های اولیه مثل رعایت بهداشت ، ایمنی کار ، استفاده از تجهیزات مناسب و ایمن ، استفاده از وسایل ایمنی و لباس و پوشش مناسب و غیره رعایت شود بلکه باید آموزش لازم نیز در این زمینه به پرسنل داده شود
همچنین مهم ترین عامل برای یک آشپزخانه صنعتی رعایت بهداشت می باشد از زمان حمل بار اولیه تا سرو غذا و شستشوی ظروف و غیره در تمام این مراحل بهداشت باید به صورت کامل رعایت شود
نظرات
در حال حاضر نظری برای بلاگ ثبت نشده است.
نظر دهید