بلاگ

تا حالا فکر کردید برای پخت غذای نذری چه چالش هایی پیش رو دارید پختن غذا به طور کلی یکی از کارهای لذت بخش و همواره پر چالش به حساب می آید حال اگر این غذا به تعداد زیاد باشد چالش پیش رو سنگین تر خواهد بود اما راهکارهایی برای کاهش استرس و چالش نیز وجود دارد استفاده از تجهیزات صنعتی به جای تجهیزات آشپزخانه ه

ادامه

کاندیدای منتخب شما کدام است در این روزهای پر هیاهوی انتخابات بهتر است بدانیم راه اندازی یک رستوران یا آشپزخانه صنعتی مجهز کم شباهت به انتخابات نیست برای راه اندازی یک کسب و کار موفق لازم است شما چند مشاور قوی و حرفه ای را در زمینه تولید و تجهیزات آشپزخانه های صنعتی شناخته و از علم آن ها بهره مند شوید ب&

ادامه

Starting a Food Truck Business Steps راه اندازی یک کامیونغذا یا فود تراک و مراحل کسب و کار آن برای راه اندازی یک تجارت فود تراک به چه چیزی نیاز دارید؟ فود تراک ها رستوران‌های بسیار محبوبی هستند که اغلب گزینه های غذایی نوآورانه ای دارند که فوق العاده خاص هستند. آنها از مزیت اضافی قابل حمل بودن برخوردارند و به عنوان یک انتخاب غ

ادامه

9 Tips For Hiring First-Class Restaurant Employees 9 نکته برای استخدام کارمندان درجه یک رستوران صنعت مهمان نوازی به دلیل جابجایی بالای کارکنان بدنام است. و دشواری استخدام و نگهداری کارگران ساعتی کمکی به این وضعیت نکرده است - 75 درصد از رستوران داران چالش شماره یک کسب و کار خود را به عنوان نیروی کار ذکر می کنند.   رستوران‌ها نه تنها مجبورند 

ادامه

What are roof garden restaurants? رستوران های روف گاردن رستوران روف گاردن مکانی سرسبز در بالا یک مکان تجاری یا اداری می باشد . منو روف گاردن ها معمولا بسته به فصل ها متفاوت است در روز های سرد منو غذا و نوشیدنی های دلچسب و گرم و در روزهای گرم  غذا و نوشیدنی خنک معمولا در روف گاردن ها سرو می شود البته انتخاب منو کاملا بسته به سلیقه ش&

ادامه

Ensuring a Safe Food Transportation System حمل و نقل ایمن مواد غذایی برای کافه رستوران ها فرآیند انتقال مواد غذایی اولیه با کیفیت بالا به مقصد مورد نظر کافه رستوران ها  که تولید کننده غذای اصلی  به مصرف کنندگان است. یک فرایند بسیار مهم می باشد این یک عامل مهم در حفظ ایمنی مواد غذایی در مشاغل تولید مواد غذایی است زیرا از خطر آلودگی م

ادامه

Choosing a restaurant location انتخاب مکان رستوران 10 نکته طلایی یافتن بهترین مکان برای رستوران مکان، مکان، مکان. انتخاب مکان مناسب رستوران یکی از مهم ترین تصمیماتی است که می توانید هنگام افتتاح رستوران خود بگیرید. مهم ترین کار برای راه اندازی یک رستوران تعیین موقعیت مکانی مناسب می باشد چنانچه مکان انتخابی ما درست نبا

ادامه

Garnish (food) گارنیش (تزیین ) بشقاب غذا گارنیش یا تزیین، وسیله یا ماده ای است که به عنوان تزیین بشقاب یا تزیین همراه ظرف غذا یا نوشیدنی استفاده می شود. گارنیش یا دورچین بشقاب در بسیاری از موارد، ممکن است طعم اضافه یا متضادی بدهد. برخی از تزئینات عمدتاً برای افزایش تأثیر بصری بشقاب انتخاب می شوند، در حالی که بر

ادامه

UNLOCKING THE SECRETS OF CHAIN RESTAURANTS: EVERYTHING YOU NEED TO KNOWکشف اسرار رستوران های زنجیره ای: هر آنچه که باید بدانیددر دنیای پرشتاب امروزی، رستوران های زنجیره ای به یکی از لوازم اصلی صنعت غذا تبدیل شده اند. از فست فود گرفته تا رستوران های مجلل، همه جا هستند و راحتی، آشنایی و سازگاری را ارائه می دهند. اما رستوران زنجیره ای دقیقا چیست؟ در این مقاله، مفه 

ادامه

A Definitive Guide On Digital Marketing For Restaurants   دیجیتال مارکتینگ صنعت غذا یک رستوران کاربردی با یک رستوران موفق برابری نمی کند. حتی اگر اصول اولیه را به درستی انجام دهید، یعنی غذا و خدمات خوب را با قیمت مناسب ارائه دهید، باز هم نمی توانید برای مشغول نگه داشتن رستوران خود فقط به تبلیغات شفاهی اعتماد کنید. رقابت بسیار سخت است، و شما ب

ادامه

How to Brand a Restaurant: Restaurant Branding Ideas and Examples نحوه برندسازی رستوران و  ایده ها و نمونه هایی از برندسازی رستوران ها   صنعت رستوران فضایی هیجان انگیز و  رقابتی است. چگونه می توانید مشتریان رستوران خود را مجذوب کنید، در حالی که گزینه هایی که رستوران ها برای صرف غذا در بیرون از خانه دارند پایانی ندارد؟ و پس از آن که مهمانان شما شدند، §

ادامه

Choosing a Restaurant Concept کانسپت رستوران   مفهوم کانسپت رستوران یک تصمیم بسیار مهم برای رستوران شما است که پایه و اساس موفقیت تاسیس شما را تعیین می کند. این شامل انتخاب تم، فضا و سبک رستوران شما است که در نهایت تجربه غذاخوری رستوران شما را به مشتریان خود شکل می دهد. در زیر، برخی از مهم ترین بخش های ایجاد یک مفهوم رستورا

ادامه

Kitchen Hazards and Kitchen Safety خطرات آشپزخانه های ایمنی و ایمنی آشپزخانه کف های لغزنده یا ناهموار کف رستوران ها اغلب با روغن یا آب لغزنده است و در آشپزخانه های قدیمی یا پر رفت و آمد به مروز زمان  ممکن است خود کف ها ناهموار باشند. همه این موارد می تواند منجر به لیز خوردن یا افتادن کارمندان شود که وقتی با تیغه های تیز و وسایل د

ادامه