استریلیزاسیون با بخار در محصولات غذاییاستریلیزاسیون با بخار چیست؟استریلیزاسیون با بخار فرآیندی است که تمام انواع عوامل بیولوژیکی مانند باکتری ها، قارچ ها، اشکال هاگ، ارگانیسم یوکاریوتی تک سلولی مانند پلاسمودیوم که در ناحیه سطح، دارو یا ترکیبی مانند کشت بیولوژیکی وجود دارد را حذف می کند، می کش
ادامهبهترین روش تحویل غذا بهترین روشهای تحویل غذا برای رستورانها تا به حال به تحویل غذای رستوران فکر کرده اید از نظر شما تحویل غذا چگونه می تواند در موفقیت و پیشرفت رستوران تاثیر داشته باشد آیا زمان و موارد دیگر در تحویل غذا و موفقیت کسب و کار رستوران موثر است ما در گروه صنعتی آرکو تجهیز قصد &
ادامهسرویس تعمیر و نگهداری تجهیزات رستورانراه اندازی یک رستوران نیازمند هماهنگی چندین کار به طور همزمان است و در میان آنها، یکی از مواردی که هرگز نباید از آن غافل شد، نگهداری و سرویس دوره ای از تجهیزات رستوران است. چه از یک آشپزخانه تجاری یا یک آشپزخانه ساده استفاده کنید،چه یک رستوران زنجیره ای فرقی ندا
ادامه10 Essential Tips for Choosing a Unique Restaurant Theme 10 نکته ضروری برای انتخاب یک تم رستوران منحصر به فرد. یکی از بهترین راهها برای متمایز شدن، انتخاب تم رستوران است. با این حال، بسیاری از صاحبان مشاغل کوچک نمی دانند که چگونه چنین موضوعی را انتخاب کنند یا حتی چرا حرکت خوبی برای کسب و کار آنها خواهد بود. آیا نمی دانید که چگونه یک تم رس
ادامهHow To Start A Food Truck In چگونه یک کامیون غذا را راه اندازی کنیم اولین قدم ها برای برداشتن مانند هر تجارت دیگری، راه اندازی یک کامیون غذا مستلزم ایجاد یک پایه محکم است. این با مفهوم سازی منوی شما، ایجاد یک طرح تجاری کامل و ثبت کسب و کار شما انجام می شود. توسعه یک مفهوم منحصر به فرد، ترسیم یک طرح تجاری جامع و پیروی از مقر
ادامهتا حالا فکر کردید برای پخت غذای نذری چه چالش هایی پیش رو دارید پختن غذا به طور کلی یکی از کارهای لذت بخش و همواره پر چالش به حساب می آید حال اگر این غذا به تعداد زیاد باشد چالش پیش رو سنگین تر خواهد بود اما راهکارهایی برای کاهش استرس و چالش نیز وجود دارد استفاده از تجهیزات صنعتی به جای تجهیزات آشپزخانه ه
ادامهکاندیدای منتخب شما کدام است در این روزهای پر هیاهوی انتخابات بهتر است بدانیم راه اندازی یک رستوران یا آشپزخانه صنعتی مجهز کم شباهت به انتخابات نیست برای راه اندازی یک کسب و کار موفق لازم است شما چند مشاور قوی و حرفه ای را در زمینه تولید و تجهیزات آشپزخانه های صنعتی شناخته و از علم آن ها بهره مند شوید ب&
ادامهStarting a Food Truck Business Steps راه اندازی یک کامیونغذا یا فود تراک و مراحل کسب و کار آن برای راه اندازی یک تجارت فود تراک به چه چیزی نیاز دارید؟ فود تراک ها رستورانهای بسیار محبوبی هستند که اغلب گزینه های غذایی نوآورانه ای دارند که فوق العاده خاص هستند. آنها از مزیت اضافی قابل حمل بودن برخوردارند و به عنوان یک انتخاب غ
ادامه9 Tips For Hiring First-Class Restaurant Employees 9 نکته برای استخدام کارمندان درجه یک رستوران صنعت مهمان نوازی به دلیل جابجایی بالای کارکنان بدنام است. و دشواری استخدام و نگهداری کارگران ساعتی کمکی به این وضعیت نکرده است - 75 درصد از رستوران داران چالش شماره یک کسب و کار خود را به عنوان نیروی کار ذکر می کنند. رستورانها نه تنها مجبورند
ادامهWhat are roof garden restaurants? رستوران های روف گاردن رستوران روف گاردن مکانی سرسبز در بالا یک مکان تجاری یا اداری می باشد . منو روف گاردن ها معمولا بسته به فصل ها متفاوت است در روز های سرد منو غذا و نوشیدنی های دلچسب و گرم و در روزهای گرم غذا و نوشیدنی خنک معمولا در روف گاردن ها سرو می شود البته انتخاب منو کاملا بسته به سلیقه ش&
ادامهEnsuring a Safe Food Transportation System حمل و نقل ایمن مواد غذایی برای کافه رستوران ها فرآیند انتقال مواد غذایی اولیه با کیفیت بالا به مقصد مورد نظر کافه رستوران ها که تولید کننده غذای اصلی به مصرف کنندگان است. یک فرایند بسیار مهم می باشد این یک عامل مهم در حفظ ایمنی مواد غذایی در مشاغل تولید مواد غذایی است زیرا از خطر آلودگی م
ادامهChoosing a restaurant location انتخاب مکان رستوران 10 نکته طلایی یافتن بهترین مکان برای رستوران مکان، مکان، مکان. انتخاب مکان مناسب رستوران یکی از مهم ترین تصمیماتی است که می توانید هنگام افتتاح رستوران خود بگیرید. مهم ترین کار برای راه اندازی یک رستوران تعیین موقعیت مکانی مناسب می باشد چنانچه مکان انتخابی ما درست نبا
ادامهGarnish (food) گارنیش (تزیین ) بشقاب غذا گارنیش یا تزیین، وسیله یا ماده ای است که به عنوان تزیین بشقاب یا تزیین همراه ظرف غذا یا نوشیدنی استفاده می شود. گارنیش یا دورچین بشقاب در بسیاری از موارد، ممکن است طعم اضافه یا متضادی بدهد. برخی از تزئینات عمدتاً برای افزایش تأثیر بصری بشقاب انتخاب می شوند، در حالی که بر
ادامهUNLOCKING THE SECRETS OF CHAIN RESTAURANTS: EVERYTHING YOU NEED TO KNOWکشف اسرار رستوران های زنجیره ای: هر آنچه که باید بدانیددر دنیای پرشتاب امروزی، رستوران های زنجیره ای به یکی از لوازم اصلی صنعت غذا تبدیل شده اند. از فست فود گرفته تا رستوران های مجلل، همه جا هستند و راحتی، آشنایی و سازگاری را ارائه می دهند. اما رستوران زنجیره ای دقیقا چیست؟ در این مقاله، مفه
ادامهA Definitive Guide On Digital Marketing For Restaurants دیجیتال مارکتینگ صنعت غذا یک رستوران کاربردی با یک رستوران موفق برابری نمی کند. حتی اگر اصول اولیه را به درستی انجام دهید، یعنی غذا و خدمات خوب را با قیمت مناسب ارائه دهید، باز هم نمی توانید برای مشغول نگه داشتن رستوران خود فقط به تبلیغات شفاهی اعتماد کنید. رقابت بسیار سخت است، و شما ب
ادامهHow to Brand a Restaurant: Restaurant Branding Ideas and Examples نحوه برندسازی رستوران و ایده ها و نمونه هایی از برندسازی رستوران ها صنعت رستوران فضایی هیجان انگیز و رقابتی است. چگونه می توانید مشتریان رستوران خود را مجذوب کنید، در حالی که گزینه هایی که رستوران ها برای صرف غذا در بیرون از خانه دارند پایانی ندارد؟ و پس از آن که مهمانان شما شدند، §
ادامهChoosing a Restaurant Concept کانسپت رستوران مفهوم کانسپت رستوران یک تصمیم بسیار مهم برای رستوران شما است که پایه و اساس موفقیت تاسیس شما را تعیین می کند. این شامل انتخاب تم، فضا و سبک رستوران شما است که در نهایت تجربه غذاخوری رستوران شما را به مشتریان خود شکل می دهد. در زیر، برخی از مهم ترین بخش های ایجاد یک مفهوم رستورا
ادامهKitchen Hazards and Kitchen Safety خطرات آشپزخانه های ایمنی و ایمنی آشپزخانه کف های لغزنده یا ناهموار کف رستوران ها اغلب با روغن یا آب لغزنده است و در آشپزخانه های قدیمی یا پر رفت و آمد به مروز زمان ممکن است خود کف ها ناهموار باشند. همه این موارد می تواند منجر به لیز خوردن یا افتادن کارمندان شود که وقتی با تیغه های تیز و وسایل د
ادامه