• تاریخ : 1403/02/31
  • توسط : ادمین

Ensuring a Safe Food Transportation System

حمل و نقل ایمن مواد غذایی برای کافه رستوران ها

فرآیند انتقال مواد غذایی اولیه با کیفیت بالا به مقصد مورد نظر کافه رستوران ها  که تولید کننده غذای اصلی  به مصرف کنندگان است. یک فرایند بسیار مهم می باشد

این یک عامل مهم در حفظ ایمنی مواد غذایی در مشاغل تولید مواد غذایی است زیرا از خطر آلودگی مواد غذایی مستثنی نیست. از روش های مختلف حمل و نقل از جمله هوایی، جاده ای، ریلی و آبی استفاده می کند. با این حال، در بین این روش ها، حمل و نقل با کامیون رایج ترین نوع حمل از کل حمل و نقل مواد غذایی را تشکیل می دهد.

محصولات نهایی و مواد اولیه بسته به اقلامی که قرار است تحویل داده شوند، طول عمر متفاوتی دارند. تازه، ایمن و تضمین کیفیت مواد غذایی برای کسب و کار بسیار مهم است. ناتوانی در حفظ ایمنی محصول می تواند منجر به اختلال در کسب و کار، شکایت های حقوقی و شکایات مشتریان شود:

.

ترانسپو(حمل و نقل ) ایمنی مواد غذایی

در حمل و نقل مواد غذایی باید استانداردهای کیفیت مواد غذایی را حفظ کرد و یک جدول زمانی برنامه ریزی شده برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی به ویژه با کالاهایی که به آسانی از بین می روند مانند میوه ها، سبزیجات، گوشت و غیره حفظ کرد

 

وسایل نقلیه و تجهیزات حمل و نقل - اطمینان حاصل کنید که تمام وسایل نقلیه مورد استفاده برای حمل و نقل مواد غذایی به درستی طراحی شده اند تا ایمنی آن را تضمین کنند. نصب سنسورها به حفظ دمای مناسب برای محصولات منجمد کمک می کند. تعمیر و نگهداری مناسب وسیله نقلیه برای حفظ و به حداکثر رساندن عملکرد یک وسیله نقلیه ضروری است تا از صلاحیت جاده ای اطمینان حاصل شود تا از تأخیر حمل و نقل برای محصولات غذایی حساس به زمان یا فاسد شدنی جلوگیری شود.

عملیات حمل و نقل - همه اقدامات پیشگیرانه باید انجام شود، از جمله کنترل دمای کافی، اجتناب از لمس مواد غذایی خام به غذاهای آماده مصرف، بارگیری اقلام غیر خوراکی در همان بار یا بار قبلی، و جلوگیری از تماس متقابل با مواد حساسیت زا برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی

 

 

کالاها را برای حشرات و آفات بازرسی کنید تا از آلودگی گسترده جلوگیری شود.

برای نگهداری محصولات خشک شده از ظروف دربسته استفاده کنید و از جعبه های مقوایی خودداری کنید.

کالاهای خشک شده را حداقل 15 سانتی متر از کف نگه دارید.

برای جلوگیری از آلودگی فوراً کالاهای آسیب دیده را دور بیندازید.

دمای مناسب را حفظ کنید و در صورت امکان کالاها را در مکانی با تهویه مناسب و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. و

سطح رطوبت را تا حد امکان پایین نگه دارید.

 

 

روش مناسب حمل و نقل را انتخاب کنید؛.

آن را تمیز و در شرایط خوب نگه دارید تا آلودگی مواد غذایی به حداقل برسد.

جدا کردن انواع مختلف غذا مانند غذای خام و غذای آماده از اقلام غیرغذایی؛ و

انواع خاصی از مواد غذایی را که باید در دمای پایین نگهداری شوند در یخچال نگهداری کنید

 

 

نظرات

در حال حاضر نظری برای بلاگ ثبت نشده است.

نظر دهید